Slipknot onthult eerste handelingen voor inaugurele 2022 Knotfest Germany

Knotfest zet zijn wereldwijde overname voort en breidt nu uit met een festivalevenement in Duitsland. De organisatoren hebben onthuld dat Slipknot de headliner zal zijn van de Knotfest Duitsland festival 30 juli in de Rudolf Weber Arena in Oberhausen, Duitsland.

Hoewel er op een later tijdstip meer acts zullen worden aangekondigd, zal Slipknot op de affiche worden vergezeld door In Flames en Ghostemane. In totaal zullen er naar verwachting 10 bands zijn als onderdeel van de line-up voor de eerste Knotfest Germany-show.

Naast het hoofdpodium in de arena zal het festival een openluchtpodium hebben. Plus, net als bij andere Knotfest-evenementen, zal Slipknot ook bijdragen aan de ervaring met kunst- en culturele installaties en hun eigen interactieve element.

Kijk voor de inaugurele Knotfest Germany pre-sale die komende maandag (13 december) om 14.00 uur CET plaatsvindt voor Knotfest Premium-leden. De algemene openbare verkoop volgt op dinsdag (14 december) om 12.00 uur CET. Krijg extra ticketinformatie via de Website KnotfestGermany.com.

Slipknot, alle nummers gerangschikt

creditSource link

Devor-Rock.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart