Mary J. Blige & Meer – Billboard

De met sterren bezaaide line-up voor de 15e jaarlijkse Jazz in the Gardens is onthuld.

Op vrijdag (10 december) werd aangekondigd dat Mary J. Blige, HER, Rick Ross, The Isley Brothers, SWV, The Roots en binnenkort aangekondigde lokale artiesten zullen optreden tijdens het evenement, gepland voor aftrap in het Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida, op 12 en 13 maart.

T-Pain, Stokely, Johnathan McReynolds, Mike Phillips en Mark Allen Felton zullen ook speciale optredens geven tijdens de tweedaagse festiviteiten. Radiopersoonlijkheid en komiek Rickey Smiley keert terug als gastheer voor het evenement in 2022.

Ontdekken

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

Deelnemers moeten een COVID-19-vaccinatiekaart of een recente negatieve COVID-19-test tonen om deel te nemen. Het social-distancing-protocol zal worden gevolgd en gasten wordt sterk aangeraden om gezichtsmaskers te dragen.

De burgemeester van Miami Gardens, Rodney Harris, zei in een verklaring: “Uiteraard is het festival de afgelopen twee jaar niet doorgegaan vanwege COVID-19. Het komt terug in 2022 en we zullen dit op een veilige manier doen volgens alle CDC-protocollen. We zijn ook enthousiast over het brengen van getalenteerde, bekroonde artiesten om de 15e verjaardag van het festival te vieren dat muziek en de cultuur en diversiteit van Miami Gardens tentoonstelt. We kijken ernaar uit om het te vieren met onze bewoners en mensen van over de hele wereld.”

Live Nation Urban president Shawn Gee voegde toe: “Jazz in the Gardens is wereldwijd een van de belangrijkste live-evenementen in de cultuur van Jazz & R&B-muziek. Ons doel is niet alleen om een ​​geweldig evenement te produceren, maar om de wereld te laten weten over de verborgen parel die City of Miami Gardens heeft met dit evenement.”

En Brittany Flores, president van Live Nation Florida, voegde toe: “We zijn vereerd om samen te werken met burgemeester Harris en de City of Miami Gardens … Het evenement is hier in Zuid-Florida een belangrijk onderdeel en we zijn meer dan enthousiast om te helpen de traditie voort te zetten en de volgende hoofdstuk van dit geweldige evenement.”

creditSource link

Devor-Rock.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart