Vaarwel juni Drop Foot-stamping ‘Zie waar de nacht gaat’

Goodbye June heeft gezien waar veel nachten heen gaan, en een deel van die ervaring speelt zich af in de video voor het titelnummer van hun aankomende album Zie waar de nacht gaat. De band heeft zojuist de voetstampende, energieke rocker uitgebracht als de nieuwste single van het gelijknamige album, compleet met een video met beelden van achter de schermen van hun touren in het afgelopen jaar.

“See Where the Night Goes” volgt op de hielen van de eerdere nummers “Step Aside” en “Drie akkoorden“, die een solide basis hebben gelegd voor wat klinkt als een opvallend album dat nu op 18 februari aankomt via Earache Records.

“’See Where the Night Goes’ was een van de eerste nummers die we voor de plaat schreven. Het is energie en dreun die de toon zette voor de rest van de nummers. Het verhaal, de riffs, de melodieën zijn allemaal bedoeld om je mee te nemen op een gekke nacht in New Orleans”, legt gitarist Tyler Baker uit. Bekijk de video hieronder van dichterbij.

Vaarwel juni, “Zie waar de nacht gaat”

Zie waar de nacht gaat is het derde volledige album van Goodbye June. Het werd bedacht tijdens de recente pandemische afsluiting, maar heeft ook invloed op de vernietiging die de stad Nashville heeft getroffen tijdens een tornado van 2020.

Kijk of de set op 18 februari aankomt. Je kunt het artwork en de tracklist hieronder bekijken. Verschillende pre-orderopties voor cd’s en vinyl, samen met bandmerchandise zijn te vinden op: deze locatie.

Dag juni, Zie waar de nacht gaat Kunstwerk + tracklisting

1. Stap opzij
2. Zie waar de nacht gaat
3. Ademen en aanvallen
4. Maak een ritje
5. Wat ik nodig heb?
6. Staan en bezorgen
7. Schatje, ik ben terug
8. Eeuwige liefde
9. Niets
10. Drie akkoorden
11. Zwart

11 bands die de klassieke rock-revival leiden

Ze geven nostalgie een moderne twist.

creditSource link

Devor-Rock.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart