MrBeast & Bretman Rock Win Top Awards bij 2021 Youtube Streamy Awards – Billboard

MrBeast won voor het tweede jaar op rij de hoofdprijs, maker van het jaar, bij de YouTube Streamy Awards. De show, die op zaterdag (11 december) op YouTube werd gestreamd, was een luchtige viering van de online inhoud en makers van het jaar.

Bretman Rock won de show van het jaar en de niet-gescripte serie voor ’30 Days With: Bretman Rock’.

Ontdekken

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

Larray werd aangekondigd als ceremoniemeester – een merkwaardig formele, ouderwetse titel voor een show met een duidelijk jonge sfeer. “Feestgastheer” leek er meer op. Larray werd vergezeld door Issa, die in een persbericht wordt beschreven als zijn beste vriend. De twee openlijk homoseksuele mannen hadden een gemakkelijke verstandhouding toen ze in een dubbeldekkerbus door Los Angeles reden en Streamys met de hand afleverden aan geselecteerde winnaars.

De show werd gekenmerkt door twee muzikale optredens. Måneskin bood hun hit-remake aan van ‘Beggin’ van The Four Seasons, een van de meest opvallende rock-singles van het jaar. Ari Lennox bracht haar sexy R&B-hit “Pressure” ten gehore. Lennox onderwierp zich ook aan een kort interview waarin ze zei dat Tyler, de Schepper haar droommedewerker zou zijn.

De show bevatte makers Addison Rae, Anthony Padilla, Bella Poarch, Brent Rivera, Bretman Rock, Jarvis Johnson, Jeff Wittek, Lexi Rivera en Tinx, die allemaal speciale optredens maakten in de Streamys-bus met Larray en Issa.

Charli D’Amelio, winnaar van de doorbraak van 2020, reikte de prijs in die categorie uit aan de winnaar van 2021, Bella Poarch.

De slimste zet van deze show was de terugkeer van Streamys Creator Honors, waarin eerdere Streamys-winnaars makers eren wiens werk hen aansprak. Dit zorgde voor echte interacties, waarbij meer gevestigde online persoonlijkheden een handje hielpen aan opkomend talent. LaurDIY eerde Remi Cruz, Mark Rober eerde Jeremy Fielding, die hij de ‘Mister Rogers of engineering YouTube’ noemde, Bailey Sarian loofde vlogger-commentator Swoop, en auteur-podcaster Jay Shetty prees Amelie Zilber voor het gebruik van haar platform om impactvolle gesprekken over pesten te voeren , universele gezondheidszorg, wapengeweld en lichaamsbeeld.

MrBeast en #TeamSeas werden uitgelicht in een speciaal segment om het werk te laten zien dat de YouTube-gemeenschap heeft gedaan om afval uit waterlichamen over de hele wereld te verwijderen. (Zelfs vedergewichtshows zoals deze laten graag zien dat ze zich bewust zijn van echte problemen.)

Er waren 10 genomineerden voor zowel de maker van het jaar als de show van het jaar, wat misschien wel het enige is dat deze luchtige show gemeen heeft met de Oscars (waarvan volgend jaar 10 genomineerden zijn voor de beste film), de Grammy’s (waar er zullen vanaf volgend jaar 10 genomineerden zijn in elk van de Big Four-categorieën) en de Latin Grammy’s (waar er sinds 2012 10 genomineerden zijn in elk van de Big Four-categorieën).

Eigenlijk hebben de Streamy’s een paar dingen gemeen met die shows met hogere inzetten. Ook hier zijn er verstoringen, zoals toen “30 Days With: Bretman Rock” “Verzuz” versloeg voor show van het jaar. (Die buzzy Instagram-hit won voor de liveshow.)

En net als bij de Grammy’s wordt slechts een fractie van de categorieën in de show gepresenteerd.

En het heeft grote namen die niet komen opdagen. Will Smith, die de crossover-award won, nam niet deel aan de show. Jimmy Kimmel deelde een prijs voor ‘sociaal goed’ met Mark Rober voor ‘NEXT for AUTISM – Color the Spectrum Live’, maar de presentator van de late talkshow deed ook niet mee.

De negen andere genomineerden voor maker van het jaar waren Addison Rae, Alexa Rivera, Avani Gregg, Bella Poarch, Brent Rivera, Charli D’Amelio, Dixie D’Amelio, Dream en Emma Chamberlain.

De show bevatte ook Streamys-premières, waar makers voorproefjes van video’s debuteerden voordat ze op hun YouTube-kanalen werden geplaatst. Makers die dit deden waren onder meer Dixie D’Amelio, Lexi Rivera, RDCWorld, Safiya Nygaard en ZHC.

De YouTube Streamy Awards 2021 worden geproduceerd door MRC Live & Alternative en Tubefilter. Voor meer informatie bezoek www.streamys.org.

De show is beschikbaar voor on demand streaming op YouTube.

Hier is de volledige lijst met winnaars in alle 47 categorieën.

De YouTube Streamy Awards 2021 worden geproduceerd door MRC Live & Alternative, eigendom van MRC. MRC en Penske Media zijn co-moedermaatschappijen van Billboard.

creditSource link

Devor-Rock.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart