Billy Corgan van Smashing Pumpkins sluit zich aan bij Cameo om dieren te helpen redden

Smashing Pumpkins-bandleider Billy Corgan heeft zich aangesloten bij Cameo, de app voor het delen van video’s waar fans een vergoeding kunnen betalen om een ​​deelnemende beroemdheid een gepersonaliseerde videoboodschap naar zichzelf of anderen te laten sturen.

Hij is niet de eerste rocker die Cameo-groeten aanbiedt – Dave Mustaine van Megadeth en andere rocksterren stellen ze ook beschikbaar aan fans. Maar Corgan’s Cameo-verloving is voor liefdadigheid en slechts voor een beperkte tijd. De opbrengst komt ten goede aan PAWS Chicago, Corgan’s favoriete dierenasiel zonder winstoogmerk.

Corgan’s Cameo-pagina zegt: “Met toeleveringsketens in wanorde, had de kerstman dit jaar een beetje hulp nodig om speciale geschenken voor je te krijgen. Dus hij reikte naar Billy en [his partner] Chloe, en ze kwamen met een idee voor 100 speciale fans!”

Het vervolgt: “Voor een beperkte tijd kun je iemand van wie je houdt (stout of aardig) verrassen met een geschenk dat ze nooit zullen vergeten: een gepersonaliseerde videoboodschap van Billy en Chloe! Voor elke gekochte Cameo krijg je ook een mysterie prijs! Een van de geschenken kan iets speciaals zijn met dank aan Reverend Guitars.’

Corgan’s Cameo’s lopen van $ 300 voor een videobegroeting voor persoonlijk gebruik tot maximaal $ 4.500 voor aankopen voor zakelijk gebruik. Op het moment van dit bericht zijn er nog maar 63 Corgan Cameo’s om te kopen.

De muzikant zegt dat PAWS Chicago “gewijd is aan het redden van onze dierenvrienden, door het bieden van no-kill dierenasielen en het geven van een stem aan de stemlozen.”

Vorig jaar brachten The Pumpkins het album uit Cyr. Het volgde op 2018 Glanzend en oh zo helder en 2014’s Monumenten voor een Elegy. De band bestaat momenteel uit Corgan met klassieke Pumpkins-leden Jimmy Chamberlin en Jimmy Iha, plus Jeff Schroeder.

Koop een Billy Corgan Cameo bij hier klikken.

De 35 beste rocknummers van 2021

De rocknummers die een stempel hebben gedrukt op 2021.

creditSource link

Devor-Rock.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart