‘West Side Story’ leidt naar opening van $ 10 miljoen – $ 11 miljoen in Box Office – Billboard

Steven Spielberg’s veelgeprezen West Side Story plaatste een ingetogen openingsdag bruto van $ 4,1 miljoen van 2.820 theaters aan de vrijdag (10 december) box office voor een teleurstellende binnenlandse opening in het bereik van $ 10 miljoen tot $ 11 miljoen.

Het goede nieuws: als die prognoses standhouden, zullen de 20e-eeuwse en Disney-film de nummer 1-positie op de kaart claimen vóór de overname van Disney Animation Encanto.

West Side Story had gehoopt om in het begin ten minste $ 13 miljoen vrij te maken. Musicals staan ​​in het pandemische tijdperk voor een enorme uitdaging, omdat ze afhankelijk zijn van oudere volwassenen, en met name oudere vrouwen. Tot nu toe zijn bioscoopbezoekers ouder dan 35 het meest wantrouwend als het gaat om terugkeren naar de bioscoop.

De film kreeg een A CinemaScore van het publiek, terwijl het grootste kwadrant kaartkopers ouder dan 55 jaar waren (26 procent). Meer dan de helft van het publiek was ouder dan 35 jaar.

De algehele marketingcampagne heeft de film gepositioneerd als een evenementfoto en liefdesverhaal in plaats van een musical, in de hoop jongere consumenten aan te trekken die tot nu toe het herstel van de kassa stimuleren.

Geregisseerd naar een script van Tony Kushner en gebaseerd op de iconische Broadway-show uit 1957, West Side Story was oorspronkelijk gepland om in 2020 te openen. De film speelt Ansel Elgort en nieuwkomer Rachel Zegler als door sterren gekruiste geliefden Tony en Maria en opent 60 jaar nadat de eerste film op het grote scherm verscheen op weg naar het scoren van talloze Oscars, waaronder die voor beste foto.

Spielberg’s West Side Story zal naar verwachting ook een grote Oscar-kandidaat zijn. Aan de kassa hoopt het een speler te blijven tijdens de eindejaarsfeesten.

De andere nieuwe landelijke release van dit weekend, het voetbaldrama Nationale kampioenen, wordt ontslagen bij zijn debuut. De film, geregisseerd door Ric Roman Waugh, bracht vrijdag $ 120.000 op in 1.197 theaters voor een geschatte weekendopening van $ 320.000. STX, dat de films beheert, rekent op een robuuste premium VOD-run in januari, gekoppeld aan het echte nationale kampioenschapsspel.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door The Hollywood Reporter.

creditSource link

Devor-Rock.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart