Machine Gun Kelly vertelt over emotionele kwetsbaarheid tijdens show

Machine Gun Kelly is de laatste tijd veel in het nieuws geweest, vooral vanwege zijn professionele en persoonlijke prestaties. Dat betekent echter niet dat de muzikant geen slechte dagen heeft, en hij opende zijn emotionele kwetsbaarheid in een aflevering van De Drew Barrymore-show.

“Ik denk dat ik nieuw ben in het kwetsbaar zijn buiten liedjes. Ik zie veel foto’s van mij en er staat een glimlach op”, zei de rocker, terwijl hij Barrymore’s nagels lakte met zijn nieuwe lijn UN/DN-nagellak. “Het is gewoon raar, want ik voelde me die dag helemaal niet goed en ik ben een beetje ziek van glimlachen op dagen dat ik geen zin heb om te glimlachen.”

“En ik voel een vreemde druk omdat ik niet wil dat mijn fans denken dat ik iets als vanzelfsprekend aanneem, dus als ik een prijs accepteer en ik ben super smiley, maar achter de schermen was ik echt… was er van alles aan de hand”, vervolgde hij. “Ik weet het niet, veel van wat ik doe is voor andere mensen, en ik heb mezelf niet de tijd gegeven om gewoon te accepteren dat het oké is om niet oké te zijn.”

MGK probeerde daarna van het onderwerp af te dwalen, en Barrymore bekende dat ze hem eigenlijk veel meer leuk vindt nadat ze hem mentaal had ontmaskerd.

“Ik weet niet wie ik ben”, bekende Kelly later, wat te zien is in de volledige uitzending van de aflevering. “Ik weet niet wat er bestaat buiten het papier en de pen, en de opnames die ik maak. Dat is met wie ik me de hele tijd op mijn gemak heb gevoeld.”

Hoewel hij bevestigde dat de liedjes die hij schrijft en de verhalen in zijn teksten deel uitmaken van wie hij is, wil hij niet dat zijn hele bestaan ​​gerelateerd is aan de liedjes zelf, want hij is nog steeds een mens buiten zijn muziek.

Gelukkig voegde Kelly eraan toe dat zijn vriendin, actrice Megan Fox, een van de meest medelevende mensen is die hij ooit heeft ontmoet, en hem zeer steunt tijdens zijn donkere periodes.

Bekijk beide video’s hieronder — je ziet zelfs een gastoptreden van The Exorcist’s Regan MacNeil.

Machinegeweer Kelly vertelt over emotionele kwetsbaarheid

Machinegeweer Kelly aan De Drew Barrymore-show

De 35 beste rocknummers van 2021

De rocknummers die een stempel hebben gedrukt op 2021.

creditSource link

Devor-Rock.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart