Olivia Rodrigo Viert Uitverkochte Sour Tour, Belooft Meer te Komen – Billboard

Als je een Olivia Rodrigo-fan bent die zag hoe snel haar Sour Tour op vrijdagochtend (10 december) uitverkocht was, was ze net zo geschokt als jij.

De superster “Rijbewijs” ging naar Instagram om “al mijn ongelooflijke fans” te bedanken voor het feit dat ze de 40-date Noord-Amerikaanse en Europese reis al een wilde start hebben gegeven. De uitverkochte tour begint op 2 april 2022 in San Francisco voordat de Amerikaanse etappe in mei wordt afgesloten met twee stops in Los Angeles en de Europese etappe begint in juni met een show in Hamburg, Duitsland.

“SOUR TOUR is uitverkocht!!! heb zo lang gewacht om deze nummers live uit te voeren. dit is mijn allereerste tour en ik ben zo nerveus maar zo opgewonden om de hele nacht met jullie te zingen en dansen!!!” de 18-jarige singer-songwriter ondertitelde de vintage foto van haar met blauwe en roze ballonnen. “Als je deze keer geen tickets kon krijgen, zullen er in de toekomst meer tours zijn en ik kan niet wachten om je dan te zien!!! bedankt aan al mijn ongelooflijke fans. hou van jullie sm, ahhh hier zijn we gooooo!!!”

Ontdekken

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

Haar hoopvolle “er zullen in de toekomst meer tours zijn” is bedoeld om de angst weg te nemen die haar fans eerder vrijdagochtend ervaarden toen ze probeerden kaartjes te kopen, terwijl Twitter in vlammen opging (net als haar Grammy-genomineerde “Good 4 U”-muziekvideo) over hoeveel ze doorverkochten — helemaal tot aan $9.000 voor haar openingsconcert SF — en hoe veel technische problemen die ze tegenkwamen op de website van Ticketmaster. Ja, het was op zijn zachtst gezegd brutaal.

Rodrigo’s tour is ter ondersteuning van haar blockbuster debuutalbum Zuur, die vijf weken bovenaan de Billboard 200 stond, Grammy-nominaties voor 2022 verdiende voor album van het jaar en popvocaal album, en werd Aanplakbord‘s keuze voor beste album van 2021.

creditSource link

Devor-Rock.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart